Ga sportief het najaar in en ga hardlopen

GIESSEN – Wil jij ook beginnen met hardlopen? Om lekker buiten te zijn en je conditie te verbeteren? Dan is Start to Run iets voor jou!

Op 16 september start de najaarscyclus van Start To Run in Giessen. De Altena Road Runners geven in samenwerking met de Atletiekunie weer zeven Start to Run trainingen. Op je eigen niveau ga je met andere Start to Runners op zeven zaterdagochtenden vanaf 9.30 uur hardlopen. Je traint onder begeleiding van een deskundige hardlooptrainer en komt op mooie plekjes bij jou in de omgeving. Na zeven weken ben je in staat minimaal drie kilometer aan één stuk hard te lopen. Ook is er de mogelijkheid om gezamenlijk op dinsdagavond te trainen om 19.45 uur.

Na afloop van de cyclus biedt Altena Road Runners een vervolg cursus aan waarbij het streven is om in een half jaar 1 uur te kunnen hardlopen. Is dit iets voor jou? Dan ben je op 16 september van harte welkom bij de ingang sportvelden bij Sporthal De Jager in Giessen. Heb je vragen? Dan kan je mailen naar j.herwijnen2@kpnplanet.nl.