Dode op Lowlands is man uit Woudrichem

WOUDRICHEM – De man die zaterdag levenloos werd aangetroffen vlak naast het festivalterrein van Lowlands is een 39-jarige man uit Woudrichem. Dit schrijft het Brabants Dagblad op haar website.

Vermoedelijk is hij onwel geworden. Reanimatie mocht niet meer baten. De politie gaat niet uit van een misdrijf. Omdat de man geen festivalganger was maar medewerker van een leverancier, besloot de politie de dood van de 39-jarige man stil te houden totdat Lowlands voorbij was. Pas maandagavond maakten ze melding van zijn overlijden in een persbericht.

Hans Meuleman, communicatiemedewerker van de Politie Midden Nederland, liet dinsdagmorgen weten dat de politie het onderzoek naar de doodsoorzaak van de medewerker nog niet afgesloten heeft. Ze wachten nog op de uitslag van een aantal testen. Desondanks gaat de politie er vanuit dat de overledene een natuurlijke dood is gestorven.