Scouting Hank organiseert open dag

HANK – Op zaterdag 2 september organiseert Scouting Hank een open dag voor iedereen. Tijdens deze open dag kunnen de inwoners van Hank en omstreken kennismaken met Scouting Hank.

Scouting staat voor uitdaging. Bij Scouting besteden kinderen en jongeren op een actieve en uitdagende manier hun vrije tijd in de natuur. Ze hebben veel plezier met elkaar en leren om samen te werken en respect te hebben voor de ander. Zo ontwikkelen de kinderen en jongeren zich op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen ze de ruimte om te ontdekken en te leren. Tijdens de open dag krijgen de bezoekers in een notendop te zien wat Scouting allemaal inhoudt. Tijdens de open dag worden onder andere de volgende activiteiten aangeboden: Zeilen, kanoën, escaperoom, puzzeltocht, popcorn poffen en een doolhof.

Bij Scouting is iedereen welkom. Geloof, sekse, huidskleur of handicap spelen geen rol, Scouting staat open voor iedereen. Iedereen is dan ook welkom op zaterdag 2 september bij de open dag van Scouting Hank. De open dag vindt plaats van 11.00 tot 16.00 uur in en rond het clubgebouw aan het Maaspad in Hank. Kijk voor meer informatie over de Scoutinggroep alvast op www.scoutinghank.nl.