Ex aangehouden voor brandstichting in schuur

GEERTRUIDENBERG – In de nacht van donderdag op vrijdag heeft de politie een man aangehouden die ervan wordt verdacht brand te hebben gesticht in de schuur van zijn ex.

Kort na 01.00 uur kreeg de politie een melding dat er brand was gesticht bij een schuur aan de Graaf Willem I straat in Geertruidenberg. De meldster had zelf de beginnende brand kunnen blussen, waardoor de schade beperkt was gebleven. Tijdens de aangifte gaf ze aan dat haar ex eerder gedreigd had brand te zullen gaan stichten.

Daarom werd er direct uitgekeken naar de auto van deze persoon en kon de politie hem een half uur later in Steenbergen aan de kant zetten. In de auto werden inderdaad vloeistoffen aangetroffen die geschikt zijn om brand te stichten. De 29-jarige Steenbergenaar werd daarop aangehouden.