Con Amore uit Sleeuwijk gaat weer zingen

SLEEUWIJK – Op maandag 21 augustus begint het Christelijk Gemengd Koor Con Amore uit Sleeuwijk weer met haar repetities o.l.v. dirigent Jaap Kwakkel.

Vol energie gaan de leden repeteren voor het Jubileumconcert ter ere van het 65-jarig bestaan van het koor. Dit speciale concert, waaraan het City Chamber Choir uit Londen zal meewerken, vindt plaats in de Ontmoetingskerk te Sleeuwijk op zaterdag 28 oktober 2017. Verder wordt er dit jaar op 18 december gezongen in het Jan Biesheuvel Dijkhuis in Nieuwendijk en wordt het jaar afgesloten met de traditionele Kerstzangavond op 24 december in de Ontmoetingskerk te Sleeuwijk.

Als u van zingen houdt, dan nodigen de leden u van harte uit om mee te komen repeteren vanaf maandag 21 augustus om 20.00 uur in de Bolderik te Sleeuwijk. Kijkt u ook eens op de website www.conamore-sleeuwijk.nl.