Pontje Steur ook dit jaar zeer geliefd

WERKENDAM – De vrijwillige schippers van Pontje Steur hebben sinds 27 april 2017 alweer 10.000 passanten overgezet tussen de Draepkilweg en ‘t Kooike in de Biesbosch bij Werkendam.

Het jaar 2016 was een absoluut record met in totaal 22.000 passagiers. Ook 2017 belooft een goed jaar te worden. De bemanning is met drie nieuwe collega’s uitgebreid. In totaal zijn er 10 vrijwillige schippers. Zij zijn opgeleid tot gastheer of gastvrouw van de Biesbosch en kunnen u alles vertellen over mogelijkheden en routes in de Biesbosch. Zij hebben ook andere toeristische informatie voor u zoals B&B adressen en aanvullend promotiemateriaal.

Reden genoeg voor fietsers en wandelaars om de route via het pontje Steur te laten lopen om zo zelf te ontdekken hoe mooi de Biesbosch is.