Taalcursussen Engels bij Stichting De Vleet

WOUDRICHEM – In een gezellig klein groepje in je eigen omgeving Engels leren? Stichting De Vleet organiseert taalcursussen Engels voor beginners, iets gevorderden en voor gevorderden.

Voor de beginnerscursus is een vooropleiding niet nodig. Het is voor alle leeftijden een uitdaging om Engels te kunnen spreken en te lezen. De startdatum van de beginnerscursus is dinsdag 26 september van 19.30 – 21.30 uur.

U heeft vorig seizoen de cursus voor beginners gevolgd of u heeft lang geleden Engels op school gehad en de kennis en vaardigheden zijn aardig weggezakt? Pak dan de draad weer op en ga verder met Engels voor iets gevorderden. De startdatum van deze cursus is maandag 25 september van 19.30 – 21.30 uur.

U heeft al eerder lessen gevolgd en hebt al een aardige ondergrond op het gebied van grammatica en spreekvaardigheid? Dan is de gevorderden cursus iets voor u. Er is een mogelijkheid om met de docente contact op te nemen of de lessen aansluiten op uw niveau. De startdatum van de gevorderden cursus is dinsdag 26 september van 9.30 tot 11.30 uur.

Voor alle 3 de cursussen bedragen de kosten € 120,00 voor 12 lessen van 2 uur, exclusief kosten voor het boek.