Boottocht tijdens Dag van de Ouderen

WOUDRICHEM – Net als voorgaande jaren organiseert Stichting De Vleet, in het kader van de Dag van de Ouderen, een boottocht op 28 september. Velen van u maakten in de afgelopen jaren gebruik van deze activiteit.

Het wordt een gezellige dag aan boord van de ‘Zilvermeeuw’. Men scheept in om 09.00 uur buiten de waterpoort te Woudrichem. De vaarroute is richting Heusden en via de sluis van Sint Andries weer terug naar Woudrichem. Als de trossen zijn losgegooid verwelkomen wij u met een heerlijk kopje koffie of thee met gebak. Rond het middaguur wordt er een heerlijke lunch opgediend en ‘s middags is er een verloting met mooie prijzen. Deze dag zorgen de accordeonisten van Altena Musica voor de muzikale noot. Na een mooie dag hopen we om ongeveer 16.30 uur weer af te meren in Woudrichem.

Deze boottocht is voor alle inwoners van de gemeente Woudrichem van 55 jaar en ouder. Heeft u een rolstoel of een rollator graag doorgeven bij de boeking. Opgeven kan bij Stichting De Vleet t/m 15 september via het e-mail adres paans@stichtingdevleet.nl. De kosten voor deze dag bedragen € 25,- per persoon.