Altena Rond gaat wandelen voor Pink Ribbon

SLEEUWIJK – In navolging op de succesvolle fietstochten voor Pink Ribbon in Sleeuwijk komt er op 14 oktober een wandeling aan voor ditzelfde doel.

Met deze wandeling komt er een vervolg op de 7 fietstochten die in totaal goed waren voor €80.000,-. Op zaterdag 14 oktober wordt er een wandeling voor mannen en vrouwen georganiseerd door Gert-Jan Rouvoet vanaf Fort Altena. Het event heet Altena Rond en het streven is met maximaal 500 deelnemers een bedrag van €15.000,- bij elkaar te lopen.

Heb jij zin om mee te doen en je (weer) in te zetten voor Pink Ribbon? Het inschrijfgeld bedraagt €10,- per persoon en het is de bedoeling je te laten sponsoren door vrienden en familie. Dit kan heel eenvoudig via een persoonlijke sponsorpagina via de officiële Pink Ribbon website via de knop ‘start actie’ op https://acties.pinkribbon.nl/evenement/altena-rond.

De deelnemers verzamelen op Fort Altena en tussen 08.30 en 09.30 uur kun je starten met de wandeltocht. Er wordt gelopen door Sleeuwijk, door de Uiterwaarden met runderen en paarden, langs de woning van dokter Tinus in Woudrichem en over het mooie Liniepad. Onderweg krijgen de deelnemers natuurlijk een hapje en drankje aangeboden. Lopen jullie ook mee? Graag tot 14 oktober!