Politie zoekt getuigen van aanrijding

GORINCHEM – Op zondag 23 juli heeft er ’s morgens om 07.50 uur een aanrijding plaatsgevonden op de A15 richting Nijmegen ter hoogte van hmp 106.9. Dit is tussen Gorinchem en het verkeersplein Deil.

Bij de aanrijding waren een groene Opel Omega en een grijze Volkswagen Golf betrokken. Aanleiding van de aanrijding zou verkeersagressie zijn. Door de aanrijding raakte de Opel in een naastgelegen sloot en één van de inzittenden raakte gewond, met mogelijk blijvende gevolgen. Wellicht zijn er mensen die getuigen zijn geweest en de poltiie meer zouden kunnen vertellen over de juiste toedracht. Zij worden vriendelijk verzocht contact op te nemen.

De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.