Man krijgt klappen, politie zoekt getuigen

MEEUWEN – Een 60-jarige man deed vrijdag 7 juli aangifte omdat hij zou zijn mishandeld.

Het slachtoffer gaf aan dat hij vrijdagmiddag rond 15.45 uur op een bankje zat aan het Moleneind in Meeuwen. Er kwam een witte bestelauto met gierende banden aangereden en de man keek hiervan op. De bestuurder van het busje stapte uit en sloeg dreigende taal uit naar de man. De aangever kreeg klappen tegen zijn gezicht en er ontstond een schermutseling. De bestuurder en bijrijder gingen er vandoor.

De politie doet verder onderzoek naar het incident en zoekt getuigen. Het slachtoffer is nog aangesproken door een mevrouw die in een zwarte Mercedes reed. Graag komt de politie in contact met deze mevrouw. Heeft u iets gezien? Bel dan met 0900 8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006.