Uitvoeringsovereenkomst Bedrijven Investeringszone

WERKENDAM – Op 5 juli 2017 werd de uitvoeringsovereenkomst voor de BIZ van het winkelgebied in het centrum van Werkendam ondertekend.

Wethouder Matthijs van Oosten tekende namens de gemeente Werkendam. George van den Heuvel tekende namens het bestuur van de Stichting BIZ Centrum Werkendam. Het initiatief voor de BIZ komt van winkeliersvereniging DES. In de uitvoeringsovereenkomst staan concrete afspraken voor 5 jaar.

Stichting BIZ Centrum Werkendam en de gemeente maken in de uitvoeringsovereenkomst concrete afspraken. Bijvoorbeeld over: de verbetering van de kwaliteit van het winkelgebied, de huidige activiteiten van DES die voor een deel worden uitgebreid en ondergebracht in de nieuwe stichting, de ontwikkeling van een nieuwe website, de inzet van sociale media om het winkelgebied beter te presenteren en een centrummanager die de ondersteuning en coördinatie gaat oppakken. De BIZ Centrum Werkendam gaat waarschijnlijk op 1 januari 2018 van start.