Zingende Zomeravond in Het Brabantse Land

RIJSWIJK – Partycentrum Het Brabantse Land in Rijswijk opent het terras op zaterdagmiddag 8 juli vanaf 16.00 uur voor een zingende zomeravond.

Er zijn zullen onder andere optredens plaatsvinden van de koren Vischwijven, Maasmaten & Ongestaagd en sfeervolle muziek gedraaid worden. Naast de optredens van deze drie koren is er volop de gelegenheid mee te zingen onder het genot van een hapje en drankje. Ook kunnen er verzoeknummers ten gehore gebracht worden. Er is zelfs de gelegenheid om samen met de optredende koren mee te zingen om wellicht te overwegen bij één der koren lid te worden.

Dit event mag iedere muziekliefhebber zeker niet missen. Het terras is geopend met zomerse cocktails en een grote barbecue waar je heerlijke vers gemaakte versnaperingen kunt verkrijgen. Een sfeervolle borrelmiddag en avond dus bij Het Brabantse Land in
Rijswijk. Kom gezellig langs en laat u entertainen. De toegang is voor alle leeftijden en geheel gratis.