Jaarlijkse stranddienst voor de vijfde keer

SLEEUWIJK/OUDENDIJK – Voor de vijfde keer organiseert De Burcht Sleeuwijk op zondag 2 juli haar jaarlijkse stranddienst.

Met je blote voeten in het zand, een goede boodschap, muziek van de jonge kerkband van de Burcht, coole drankjes en een gratis BBQ. Dat klinkt niet bepaald als een kerkdienst? Toch wel. Maar dan eentje in de open lucht op het strandje van Oudendijk. Iedereen is welkom. In eerdere edities waren onder andere de band Trinity en Reni en Elisa Krijgsman al te gast. Dit jaar komt Giovanni Veldhuis, directeur van Youth Alive, die zal spreken over het thema ‘Waarom vieren we feest?’ De stranddienst begint om 15.00 uur op het strand van Oudendijk. Je kunt je auto parkeren bij de Vinkenhaven in Woudrichem, maar nog beter, kom op de fiets omdat parkeerplaatsen beperkt zijn. Voor meer informatie over de Burcht kijk je op www.deburchtsleeuwijk.nl.

De Burcht is een groeiende gemeente met veel jonge gezinnen uit Sleeuwijk en nabije omgeving. Inmiddels bestaat de gemeente 15 jaar en bezoeken ongeveer 350 mensen de zondagse diensten. De Missie van deze plaatselijke gemeente is om te groeien in liefde voor God, voor elkaar en de mensen om hen heen.