Side-by-sidefietsen te leen in Almkerk en Andel

WERKENDAM/WOUDRICHEM – Sinds kort zijn er in de gemeenten Werkendam en Woudrichem, bij Loket Altena, twee side-by-sidefietsen beschikbaar voor inwoners met een beperking.

Als u slecht ter been bent of moeite heeft met fietsen dan kunt u met de side-by-sidefiets er toch op uit. De fietsen zijn heel makkelijk te lenen, gratis en zonder borg. Iedereen met een mobiliteitsbeperking mag gebruikmaken van de fietsen die gestald staan bij de Thomashuizen in Andel en Almkerk. Reserveren is heel simpel te regelen direct met de Thomashuizen.

Op vrijdag 16 juni werden de fietsen officieel in gebruik genomen door de bewoners van de Thomashuizen. Ze kwamen uit Andel en Almkerk gefietst naar Uitwijk, waar wethouder Paula Jorritsma namens de gemeenten Werkendam en Woudrichem de groep verwelkomde. Een van de twee duofietsen lenen? Neem dan contact op met een van de Thomashuizen via 0183-404935 (Thomashuis Almkerk) of 0183-511699 (Thomashuis Andel).