Jubileum ouderenadvies gemeente Woudrichem

WOUDRICHEM – Stichting De Vleet heeft zijn ouderenadviseurs in het zonnetje gezet met het 10-jarig bestaan van het activerend huisbezoek.

Deze dag werd gestart met een boottochtje over de Maas. Na de koffie een rondleiding door het mooie Woerkum. Tijdens de picknick lunch aan de Maas werden de ouderenadviseurs verrast met een mooie toespraak en een roos uit handen van Wethouder Paula Jorritsma van de gemeente Woudrichem.

Ouderenadviseurs zijn speciaal opgeleide vrijwilligers die bij u langs komen om u te informeren welke activiteiten en voorzieningen er in de gemeente zijn. Er wordt gekeken naar de wensen en behoeften van ouderen op het gebied van welzijn, wonen en zorg voor nu en in de toekomst. Heeft u vragen hierover of wilt u een huisbezoek? Neem dan contact op met Stichting De Vleet.