Startsein voor lenen van side-by-sidefietsen

UITWIJK – Sinds kort zijn er in de gemeenten Werkendam en Woudrichem, via Loket Altena, twee side-by-sidefietsen beschikbaar voor inwoners met een beperking. De fietsen zijn heel makkelijk te lenen, gratis en zonder borg.

Iedereen met een mobiliteitsbeperking mag gebruikmaken van de fietsen die gestald staan bij de Thomashuizen in Andel en Almkerk. Reserveren is heel simpel te regelen direct met de Thomashuizen.

Vrijdag 16 juni worden de twee fietsen officieel in gebruik genomen door de bewoners van de twee Thomashuizen. Ze fietsen vanuit Andel en vanuit Almkerk en ontmoeten elkaar bij de muziektent in Uitwijk. Daar is wethouder Paula Jorritsma die namens de twee gemeenten het officiële startsein geeft voor de mogelijkheid om de fietsen te lenen.