Kerkennacht en Praiseavond in de Friendship

GORINCHEM – Van vrijdag 23 juni tot zondag 25 juni ligt de Friendship, het jongerenschip van stichting Tienerfriends, in Gorinchem.

Vrijdag is de Friendship vanaf 17.00 uur open. Je bent van harte welkom om lekker te chillen, een potje te poolen, tafelvoetballen, gamen een spelletje te doen. Uiteraard kun je tussen 17.00 en 18.00 een hapje mee-eten aan boord. In samenwerking tussen de 9 deelnemende kerken en stichting Tienerfriends is er is tijdens de kerkennacht op zaterdag 24 juni voor het eerst een programma voor jongeren van 12 tot 18 jaar. De aftrap is om 18.00 uur in het gebouw van de Christengemeente Gorinchem. Het is de bedoeling dat deelnemers op de fiets komen. Tijdens de avond gaat men van kerk naar kerk. Op elke locatie is er een spel of activiteit.

De Praiseavond op zondag begint om 20.00 uur en is in het bijzonder voor jongeren maar ook volwassenen zijn van harte welkom. De muzikale begeleiding is in handen van de eigen huisband o.l.v. Rik Ploeg. Na afloop is er nog een hapje en drankje voor de liefhebbers. Het schip ligt aan de binnenkant van de Merwedesluis en is vanaf de splitsing Korte brug/Kanselpoortweg te bereiken via het toegangspad langs het kanaal.