Getuigen gezocht voor brand in loods Arkel

ARKEL – De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van een brand in een leegstaande loods aan de Stationsweg in Arkel. De vlammenzee ontstond zondagavond rond de klok van tien uur. Rechercheurs spreken graag met getuigen.

De vlammen sloegen zondagavond razendsnel om zich heen. Ondanks de hevigheid van de brand, was deze snel onder controle. De brandweer is nog wel lange tijd bezig geweest met nablussen. De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand en heeft het vermoeden dat de brand is aangestoken. Zo meldde een getuige tijdens het buurtonderzoek dat hij aan het begin van de avond twee jongeren had gezien in de omgeving van het terrein. Ook is bekend dat er regelmatig jongeren rond hingen in de leegstaande loodsen.

Heeft u ook iets opvallends gezien rondom de leegstaande loodsen voordat de brand uitbrak? Of heeft u andere informatie? De politie hoort het graag. Tips kunt u doorgeven via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.