Gein op 't Plein in Nieuwendijk

NIEUWENDIJK – Dit jaar is er op 30 juni weer een fantastisch programma samengesteld voor het leukste buurtfestival van Nieuwendijk. Voor jong en oud is er wat te doen op plein tijdens Gein op ’t Plein.

Wethouders Matthijs van Oosten en John Bakker openen de middag met een officieel tintje rond 15.15 uur. Maar niet voordat men om 13.30 uur vanaf de Van der Steltstraat vertrekt voor een rondrit per Hank-O-Motief rondom Nieuwendijk. Na de rondrit staat er kopje koffie of thee voor de oudere inwoners klaar, met een heerlijk koekje van de nieuwe bakker Wichard van Dongen. Altena Musica zorgt voor een vrolijke noot. Uiteraard kunnen alle kids vanaf 15.15 naar hartenlust springen, knutselen, geschminkt worden en nog veel meer. In de avond is er een muzikaal programma tot 23:00 uur.

Meer informatie en het complete programma is te lezen op de website www.geinoptplein.nl.