10e Van der Straatenloop 2017 op 5 juli

WERKENDAM – De Van der Straatenloop is inmiddels niet meer weg te denken in de regio. De 10e editie zal op woensdag 5 juli plaatsvinden.

Bijzonder om te vermelden is het feit dat men een samenwerking is aangegaan met Run-A-Bit. Dit is de organisatie achter De Crazy RiverRun, De Gorcum City Run en de Merwede Thriatlon. Hiermee hoopt men een groter bereik te krijgen en nog meer lopers naar Werkendam te trekken. Bovendien haalt men hiermee expertise in huis op het gebied van evenementen organisatie en tijdregistratie om de deelnemers beter van dienst te kunnen zijn.

Het succesvolle parcours van vorig jaar zal men dit jaar gewoon in ere houden. Twee ronden door het hart van Werkendam moeten weer voor een mooi loopspektakel zorgen. Om 19:00 uur start de jeugd t/m 15 jaar en om 20:00 uur start de 5 km wedstrijd- en recreantenloop.

De start/finish is bij de kruising Sportlaan/Werkina in Werkendam. Het voorbereiden en omkleden is bij Beachsport Centrum CoPaKadijk, Werkina 1 in Werkendam. Meer informatie is te lezen op de website www.stratenloopwerkendam.nl.