Ramkraak bij juwelier in Sleeuwijk

SLEEUWIJK – In de nacht van donderdag 8 juni op vrijdag 9 juni is Juwelier ’t Oude Schooltje in Sleeuwijk slachtoffer geworden van een ramkraak.

Aan het begin van de nacht, omstreeks 01:30, werden de bewoners in Winkelcentrum De Nieuwe Es opgeschud door een hoop kabaal. Inbrekers ramden met een gestolen Volvo de pui. Het gestolen voertuig bleef achter, de daders zijn met een andere auto gevlucht.
De politie heeft de daders nog niet kunnen achterhalen.

Verdere details over de schade en de hoeveelheid buitgemaakte goederen zijn nog niet bekend. De politie voert een nader onderzoek uit naar de daders. De entree van de zaak is nu met een houten plaat dicht gezet. De eigenaren van de zaak laten via Facebook weten dat vandaag en morgen de zaak gesloten blijft.