Concert voor Kenia in Wijk en Aalburg

WIJK EN AALBURG – Op 17 juni is iedereen welkom om de ervaringen mee te maken van Ineke en Marc van Steenis na hun reis naar Kenia.

Daarnaast is er een heerlijke Praiseavond onder leiding van de mooie band Light and Fire uit Rijswijk. Evangelist Johan Schep zal een korte overdenking houden. Het zal een avond worden vol dankbaarheid aan Hem. In de pauze is er koffie, thee, limonade met zelfgebakken taart. Na afloop zijn er heerlijke satétjes te verkrijgen en is er nog genoeg tijd om gezellig na te praten met elkaar onder het genot van een hapje en een drankje. Ook kun je volop snuffelen op de Kenia-tafel waar allemaal spullen te verkrijgen zijn.

Kortom: het zal een prachtige avond worden. Het begint om 20.00 uur in de BuBeClu aan de Nijverheidsstraat 2 in Wijk en Aalburg.