Smullen tijdens Slot Proevenstein

POEDEROIJEN – Op zondag 25 juni organiseert Slot Loevestein voor de derde keer het smaakvolle evenement Slot Proevenstein. Het evenement staat in het teken van lekker eten en drinken in een historische sfeer.

Er is een proeverij van bekende restaurants uit de buurt alsook een gezellige smaakmarkt met streekproducten. Laat je verrassen en schuif deze middag aan tussen 12.00 uur en 19.00 uur om een vorkje mee te prikken en te relaxen in historische sfeer. Het kasteel is deze dag geopend van 11.00 tot 17.00 uur, tegen de reguliere toegangsprijs.

Tip: Vergeet zeker niet om tijdens een van de evenementen het kasteel te bezoeken. Met je persoonlijke sleutel ontdek je 650 jaar geschiedenis, ontmoet je Elsje die de was doet, een anonieme soldaat op wacht of kun je luisteren naar een ‘live’ verhaal van een gids in het kasteel. Speciaal voor kinderen wordt het verhaal ‘Ontsnapt’ verteld. Kijk voor meer informatie over de evenementen op www.slotloevestein.nl.