Gemeentedienst Gereformeerde kerk in Genderen

GENDEREN – Op 11 juni om 18.30 uur is er weer een gemeentedienst in de Gereformeerde kerk te Genderen. Deze zondag is het de ‘Zondag voor de vervolgde kerk’.

Dit is jaarlijks de zondag waarop vervolgde christenen centraal staan in de plaatselijke kerk. Dhr. Arnold van Heusden (Open Doors) uit Driebergen-Rijssenburg zal in deze dienst nadenken over het thema: ‘Christus liefde wint’. Praise -en begeleidingsband Inspiration is in deze dienst verantwoordelijk voor het muzikale gedeelte. Samen met en onder begeleiding van hen zullen vooral liederen uit de bundel opwekking worden gezongen.

Na deze dienst kan jij (kunt u) onder het genot van een kopje koffie, thee of fris elkaar ontmoeten. Men hoopt met elkaar op een gezegende dienst dus nodig elkaar uit voor deze bijzondere dienst tot eer van onze God.