JA! begeleidt Gijs Westerlaken op Euphonium

ALTENA – Jeugdfanfare Altena, kortweg JA!, is een groep enthousiaste, jonge mensen die een passie hebben met muziek maken.

Afgelopen zaterdag gaven zij een concert op de Aelse dag in de muziektent bij de Romboutstoren in Andel. JA! speelde o.a. de mars ‘Mercury’, ‘Far From Over’ uit de film Staying Alive en de hit van Michael Bublé ‘Feeling Good’, waarbij vooral de trombone-sectie van zich liet horen. Ook begeleidden zij hun collega-muzikant, de uit Andel afkomstige Gijs Westerlaken. Gijs speelde voor een vol terras ‘Carrickfergus’ op zijn euphounium. ‘Carrickfergus’ is een traditioneel Iers volkslied dat door Jan Nellestijn is gearrangeerd voor fanfare met solist op euphonium.

Heeft u dit concert gemist? Op zaterdagavond 17 juni treedt JA! op tijdens Altena van Slag in ’t Rondeel in Woudrichem. Ook spelen zij op zondagmiddag 18 juni bij Slot Loevestein. U bent van harte welkom. JA! hoopt veel muziekliefhebbers tijdens een van deze concerten te begroeten.