Voor het eerst Drakenbootraces in Almkerk

ALMKERK – In Almkerk vindt op zaterdag 17 juni de eerste editie plaats van de Drakenbootraces.

Tien drakenboten strijden om de titel en natuurlijk ook om de eeuwige roem. Ook naast de races op het water zijn er tal van activiteiten. De kinderen kunnen zich vermaken op het springkussen of op de stormbaan. Bovendien organiseert hengelsportvereniging Groot Woudrichem een viswedstrijd die voor alle kinderen toegankelijk is. Als ze geen hengel hebben, kunnen ze die bij de organisatie aanschaffen. Op het terrein zijn de hele dag lokale specialiteiten verkrijgbaar zoals poontjes van Teunis, de beste BBQ-producten van Theo Barten uit Almkerk en foodtruck Pizza del Blocco is ook van de partij.

De entree is voor deze dag is gratis en het terrein opent om 09:30 uur. Je bent van harte welkom om de deelnemers aan te moedigen aan het kanaal aan de Poortweg in Almkerk.