Reunie Basisschool 't Kompas

WERKENDAM – De nieuwbouw van de nieuwe brede school in Werkendam is in volle gang. Daarom komt er voor alle oud leerlingen een reünie.

Deze maand wordt de nieuwe school accommodatie van Christelijke Basisschool ’t Kompas opgeleverd binnen de multifunctionele accommodatie. ’t Kompas zal daarmee, na een periode van 42 jaar aan de Snellenweer, onderwijs gaan aanbieden aan De Hooftlanden. Daarom organiseert de school een speciale reünie.

Men wil iedereen die basisonderwijs (lagere school) heeft aangeboden gekregen aan De Snellenweer van harte uitnodigen voor een grootse reünie op zaterdag 17 juni vanaf 15.00 uur voor alle oud-leerlingen en (oud) leerkrachten in de periode 1975 tot 2016. De reünie wordt gehouden op de huidige locatie aan de Snellenweer 1 te Werkendam. Aanmelden voor deze reünie is noodzakelijk en kan via de website http://maatwerk-event.nl/reunie/.