Welke scholier wint de Gorcumse Ondernemersprijs?

GORINCHEM – Op woensdag 7 juni wordt de winnaar van de eerste Gorcumse Ondernemersprijs voor Scholieren bekendgemaakt. Dit gebeurt tijdens Game-On, de jaarlijkse techniekmanifestatie voor scholieren uit de regio.

Leerlingen van het voortgezet- en beroepsonderwijs in Gorinchem kunnen dit schooljaar voor het eerst meedingen naar de ‘Gorcumse Ondernemersprijs voor Scholieren’. Na de startbijeenkomst in oktober 2016 zijn leerlingen op diverse scholen in Gorinchem enthousiast begonnen met het maken van plannen om mee te dingen naar de prijs. Uit alle voorstellen heeft de jury drie genomineerden gekozen die bekend zijn gemaakt tijdens de Fenexpo in april 2017.

Milieuvriendelijke fiets van Jonathan Breijer, Ivan Willemse en Ricardo Lommers van De Windroos. Illcostums van Ian van der Loo van het Fortes Lyceum) en een Hulp-app voor en door Gorinchem van Gerdiene Bot, Gert-Jan van Leerdam en Coen Reijerse van Buuren van Gomarus. Alle genomineerden hebben een coach uit het bedrijfsleven toegewezen om hun plan te optimaliseren.