Truckerdag in het Land van Heusden en Altena

GIESSEN – Zaterdag 17 juni zal de jaarlijkse truckerdag weer plaatsvinden in het Land van Heusden en Altena. Ruim 100 vrachtwagens, een touringcar en een rolstoelbus zullen met mensen met een beperking, een tocht maken door de regio.

Dankzij de enthousiaste medewerking en inzet van heel veel transportondernemers, chauffeurs en vrijwilligers is het voor Stichting Sport en Spel Gehandicapten Andel weer mogelijk deze dag te organiseren. Het evenement start aan de Expeditiestraat 9 in Giessen. Om 09.00 uur wordt daar verzameld en ingestapt en rond 10.00 uur zal de stoet vertrekken.

De tocht gaat via Andel naar Giessen. Dan via Rijswijk, Woudrichem, Oudendijk, Sleeuwijk en Werkendam naar Nieuwendijk. Vervolgens door Almkerk en Waardhuizen weer terug naar Giessen waar men rond 13.30 uur weer bij de start hoopt te zijn. Daar wordt iedereen muzikaal ontvangen door Altena Jazzband, waarna er gaat worden geluncht. Zanger Wim van den Heuvel uit Werkendam zorgt voor gezellige muziek. De volledige routebeschrijving is te zien op de website van Stichting Sport en Spel Gehandicapten: www.stichtingsportenspel.nl.