Dwarsfluit aan de Maas bij Andel

ANDEL – Vrijdagavond 2 juni om ongeveer 21.45 uur wordt op het Andelse strandje in de vallende duisternis de eerste fakkel ontstoken als start van ‘Als een Lopend Vuurtje 2017’.

Vooraf zullen de heldere dwarsfluit klanken van Laura Kaasjager over het water zweven als begeleiding bij een aantal gezongen Pinksterliederen. Dominee Folkert de Jong volgt met een kort Pinksterwoord, waarna de hopelijk geïnspireerde deelnemers achter de brandende fakkel naar De Voorhof zullen wandelen om daar een symbolisch Pinkstervuur te ontsteken en de magen kunnen worden gevuld met hapjes van de barbecue.

De opbrengst is uiteraard ook voor hetzelfde doel van Team Altena, Bouw huizen in Bangladesh. Het gehele programma, tijden en locatie is te zien op www.devoorhofandel.nl. De locatie is het Strandje aan de Hoge Maasdijk tussen Beatrixstraat en Burg. vd Schansstraat Andel.