Politie onderzoekt overlijden jongen (14) in Maas

WELL – De politie is een onderzoek gestart na het overlijden van een 14-jarige jongen uit Helmond zaterdagmiddag 27 mei in de Maas bij Well.

De hulpdiensten werden zaterdagmiddag 27 mei rond vijf uur gealarmeerd dat er een jongen werd vermist in het water. Volgens getuigen zou de jongen zijn overvaren door een waterscooter. Het onderzoek naar de precieze toedracht is nog in volle gang. De politie heeft een 26-jarige man uit de gemeente Zaltbommel aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het incident. De man zit nog vast en is in verzekering gesteld voor verhoor en verder onderzoek.

Verder is de politie nog bezig met het horen van getuigen en het onderzoek aan de inbeslaggenomen waterscooters. Hebt u informatie over de toedracht van dit incident en hebt u nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of 0800-7000.