Harddrugsdealer gepakt in Woudrichem

WOUDRICHEM – De politie heeft vrijdagavond 26 mei tijdens een onderzoek naar de handel in harddrugs twee arrestaties verricht.

Agenten waren een onderzoek gestart vanwege het vermoeden dat er vanuit een auto in drugs was gehandeld. Nadat de 28-jarige was uitgestapt werd hij door agenten op de Wilhelminalaan in Dussen gecontroleerd. De man bleek cocaïne bij zich te hebben. Daarop werd hij aangehouden. Na verhoor mocht hij naar huis. Even later werd de bestuurder van de auto aangehouden op de Burgemeester Verhagenstraat.

Met toestemming van de officier van justitie is de woning van de 32-jarige man doorzocht. In de woning vonden agenten xtc pillen, een hoeveelheid cocaïne en wapens waaronder een stroomstootwapen, peperspray, boksbeugels. De verdachte zit vast voor verder onderzoek.