Gospelkoor Shalom houdt open repetitieavond

NIEUWENDIJK – Op maandag 12 juni zijn zang- en muziekliefhebbers welkom op de open repetitieavond van gospelkoor Shalom.

Van 20.00 tot 22.00 uur kan een ieder vrijblijvend binnenlopen in het dorpshuis Tavenu aan de Singel 16a te Nieuwendijk en komen kijken, luisteren en meezingen. In november 2016 heeft Shalom een concert gegeven naar aanleiding van het 40-jarig bestaan onder leiding van dirigent/pianist Marcel van der Poel. Vanaf januari is de algehele muzikale leiding in handen van Ruben Weverling.

Bent u enthousiast geworden na het lezen van dit alles, aarzel dan niet om eens een keer te komen kijken, luisteren en mee te zingen. Het Interkerkelijk Gospelkoor Shalom uit Nieuwendijk is een gemengd koor, met ongeveer 30 leden, maar er kunnen altijd nieuwe leden bij. Shalom zingt vier-, vijf- en zesstemmig en voornamelijk Engelstalige gospelliederen. Zij repeteren wekelijks op maandagavond in dorpshuis Tavenu in Nieuwendijk. Meer informatie is te vinden op hun website www.gospelkoorshalom.nl.