Generaal Pardon! in 't Hoekske

WOUDRICHEM – Theatergroep YrroS! is in 2015 gestart met een nieuw initiatief: improvisatietheater. Niet alleen nieuw voor YrroS! maar ook nieuw voor de regio.

Op 8 juni kun je een avond komen lachen in Café ’t Hoekske in Woudrichem. De voorstelling is een aaneenschakeling van verschillende improvisatie-games. Als publiek wordt je actief bij de voorstelling betrokken door het geven van suggesties op vragen die de spelers stellen om een game te starten. De spelers improviseren dan direct een scène op op basis van de gegeven input. Voor de spelers is improvisatie-theater een heel nieuwe techniek en wezenlijk anders dan het teksttheater.

De spelers van Generaal Pardon! zijn: Lida Hagenaars, Jacky van der Vleuten, Eric Schopman, Lianne van der Vliet, Rob Latten, Mirjam van den Bogaard, Loes van Leeuwen, Albert van Buren en Jorien Buijs. De ‘zaal’ is open om 19.30 en om 20.00 uur is de aanvang van de voorstelling. De entree is 5 euro per persoon voor een avondvullende show. Reserveren via www.yrrostheater.com.