Nooch Wilhelm winnaar WK Visbakken 2017

WOUDRICHEM – Nooch Wilhelm is de winnaar geworden van het Woerkums Kampioenschap Visbakken 2017. Dit jaar werd het kampioenschap voor de 21e keer gehouden. Naast de eerste prijs is zij ook automatisch de winnaar van de prijs voor Beste Visbakster.

Traditioneel op Hemelvaartsdag, 25 mei 2017, vond dit unieke evenement plaats in de Vestingstad. Ruim 30 individuele deelnemers en teams gingen de strijd aan om de titel ‘Woerkums Kampioen Vis Bakken 2017’. Wethouder Renze Bergsma gaf om 12:30 het officiële startsein.

De organisatie kijkt terug op een geslaagde dag. Burgemeester Noordergraaf is buitengewoon blij en dankbaar dat een dergelijk evenement in Woudrichem plaats mag vinden.

De volgende prijzen zijn uitgereikt:
Originaliteitsprijs: Ron van Vuuren
Beste visbakster: Loes Wilhelm
Henk de Kock trofee Woerkumse zalm: Team Ongestaagd
3e prijs: Jan Timmermans (kampioen 2015)
2e prijs: Jan Bouwhuis (kampioen 2016)
1e prijs: Loes Wilhelm (niet eerder gewonnen)