Stillmode op Zomerfeest Gorinchem

GORINCHEM – Het Zomerfeest op de Groenmarkt biedt ruimte aan kwalitatieve muziek en lokaal talent. Dit jaar is het wederom gelukt een combinatie van beide te vinden: Stillmode.

Stillmode is een nieuwe act, maar met bakken ervaring. Voortgekomen uit de pop/rockformatie KinKobra, met een vers geluid onder leiding van frontman Pascal Molenaar. “Uit de cocon die KinKobra was, verrijst nu de vlinder Stillmode,” op die poëtische manier verwoordt de zanger het ontstaan van zijn nieuwe band. En het overtuigende begin was er met de single Outside World.

Stillmode werkte samen met topproducer Arno Krabman (Within Temptation, Waylon, Niels Geusebroek) en het nummer doet denken aan Jack White, Placebo en Prince. Stillmode wil zoveel mogelijk spelen en krijgt die kans in eigen stad op donderdag 17 augustus op de Groenmarkt.

Eerder maakte de organisatie van het Zomerfeest op de Groenmarkt bekend dat dinsdag 15 augustus Oakmadness, Puinhoop Kollektiv, Stepherd & Skinto en Jonna Fraser, woensdag 16 augustus Paul Sinha, Diggy Dex en Broederliefde, donderdag 17 augustus Rondé, Douwe Bob en zondag 20 augustus Zuco 103 het podium betreden.