Nieuwe voorzitter gezocht voor Zomerfeest

GORINCHEM – Eigenlijk zou hij maar een jaartje de kar trekken. Toen Rob van Wijk in 2009 als voorzitter bij het Zomerfeest vertrok, nam Kees van Willigen het stokje over.

In dat jaar werden met het bestuur en de commissieleden echter zoveel stappen gemaakt dat Kees enthousiast werd nieuwe uitdagingen aan te gaan. “We hebben met onze organisatie de laatste jaren keihard moeten werken om het Zomerfeest overeind te houden. Vooral de bereidheid vanuit het bedrijfsleven en de samenwerking met de gemeente Gorinchem heeft ons enorm goed door de economische crisis geholpen”, aldus Kees. “In augustus leg ik het voorzitterschap neer en ga ik me richten op Democraten Gorinchem, de nieuwe lokale partij.”

Het Zomerfeest op de Groenmarkt zoekt dus een nieuwe voorzitter. Een voorzitter die de verschillende partijen kan verbinden, overleg met officiële instanties niet schuwt en een visitekaartje wil zijn voor misschien wel het mooiste evenement van Gorinchem. Maar je krijgt er ook veel voor terug! Het is fantastisch om vanaf het podium te zien hoe het publiek geniet van alle gratis optredens. Vaak ook mensen die normaal gesproken niet in staat zijn om concerten en festivals af te gaan. De dankbaarheid en erkenning is enorm.