Iemand voordragen voor een lintje in 2018?

WOUDRICHEM – Kent u iemand die heel veel vrijwilligerswerk doet voor de gemeenschap en die zich al jaren geweldig inzet voor de samenleving?Iemand van wie u vaak denkt: die verdient eigenlijk een lintje?

Neem dan eens contact op met mevrouw Janny Abbenhuis van de gemeente Woudrichem. Zij kan u alles vertellen over het aanvragen van een Koninklijke onderscheiding, wat daarbij komt kijken en waar een officiële aanvraag aan moet voldoen. U kunt mevrouw Abbenhuis bereiken via 0183-308105 of via bestuurssecretariaat@woudrichem.nl. Een voordracht voor een lintje op Koningsdag 2018 moet uiterlijk 1 juli ingediend zijn.

U kunt uw ideeën dan toelichten, waarbij nadere informatie van u gevraagd wordt zoals: Woont de persoon die u wilt voordragen in de gemeente Woudrichem? Welke werkzaamheden verricht de voor te dragen persoon precies? Het is belangrijk dat bijzondere verdiensten ook nu nog worden uitgevoerd. Gedurende welke periode heeft hij/zij dit gedaan? Meer informatie en de benodigde formulieren vindt u ook op www.lintjes.nl.