Nacht zonder dak Almkerk

ALMKERK – Van vrijdag 26 mei op zaterdag 27 mei is de Nacht Zonder Dak in Almkerk. Nacht Zonder Dak is een actie van Tear waarbij jongeren één nacht in een zelfgemaakt krotje slapen voor het goede doel.

Van het geld dat wordt opgehaald tijdens de avond en dat de deelnemers al heeft opgehaald door middel van sponsoring worden kinderen geholpen die altijd in een krotje moeten slapen. Iedereen is op vrijdag 26 mei van 19.00 uur tot 22.00 uur van harte welkom op te kijken hoe het de deelnemers het er vanaf brengen. Deze avond hebben zijn er verschillende activiteiten zoals: een Pannakooi, Café Zonder Dak en een MiniMarkt.

De Nacht Zonder Dak Almkerk is een initiatief van één van de deelnemers in samenwerking met de GKV Almkerk, GKV Waardhuizen en jongerencentrum De Pomp. Het Adres is: Broekgraaf 4 in Almkerk. Voor meer informatie: www.nachtzonderdak.nl/almkerk.