Boekpresentatie jubileumboek in d'Altenaer

WERKENDAM – Op zaterdag 3 juni wordt het nieuwe boek van de Historische Vereniging Werkendam en De Werken c.a. gepresenteerd. Wethouder Machiel de Gelder zal het eerste exemplaar in ontvangst nemen in d’Altenaer.

Na het succesvolle boek ‘Effe naor straot’, dat 5 jaar geleden verscheen, komt de vereniging opnieuw met een bijzondere publicatie. De inhoud van het nieuwe boek beschrijft de persoonlijke gegevens van de inwoners van Werkendam uit de jaren ’40 en toont portretfoto’s van meer dan 1.250 Werkendammers uit die tijd. Verder wordt het boek aangevuld met veelal unieke foto’s van de straten en beroepen.

Het boek is vanaf 3 juni te koop bij De Angelot (Hoogstraat 56) en in het Andries Visserhuis (Slikstraat 15). Iedereen is welkom om de presentatie bij te wonen. De bijeenkomst begint om 10.00 in d’Altenaer. Daarna start de verkoop.