Bluestopper in Xinix

NIEUWENDIJK – Vrijdag 26 mei komt de Nederlandse blues-rock formatie Rob Orlemans & Half Past Midnight naar Xinix, deze band behoort tot de top van het blues en rock genre.

Het power trio is met grote regelmaat te vinden op diverse nationale en internationale podia o.a. in de USA. De band krijgt niet alleen keer op keer lovende kritieken van zowel de Nederlandse als buitenlandse media maar laat ook het publiek laaiend enthousiast achter. Rob Orlemans is zonder meer het gezicht van de band. Met zijn kenmerkende stijl wordt hij een van de beste blues-rock gitaristen genoemd. Zijn ietwat doorleefd stemgeluid en enerverend gitaarwerk is ieder optreden weer een ware happening. Met zijn stevige ritmesectie, Piet Tromp en Ernst van Ee, creëert Orlemans een band die vanaf de eerste minuut vol energie uit de startblokken schiet en garant staat voor een spetterende performance.

Het laatst verschenen album ‘Highway Of Love’ bevat aanstekelijke goed doordachte songs met veel rock en blues invloeden en krijgt internationaal fantastische recensies en is inmiddels buiten Europa ook in USA en Japan uitgebracht. Entreeprijzen: jeugdleden € 5,00, leden € 6,00 en niet-leden € 8,00. Meer info: www.xinix.nl.