Bewoners betrappen inbreker in Werkendam

WERKENDAM – Een inbreker brak dinsdagmorgen 23 mei rond 04.40 uur in bij een woning aan de Vissersdijk in Werkendam. De bewoners overliepen de man. De dader wist te ontkomen.

Nadat het alarm van de woning in werking trad, onderzochten de bewoners de woning. Zij troffen in de garage een onbekende man aan. Een van de bewoners raakte in worsteling met de dader, waarbij de bewoner lichtgewond raakte. De inbreker, een blanke man van rond de 1.70 meter en gekleed in een lichtgekleurd vest, wist te ontkomen en rende weg in de richting van de Dijkgraaf. Een van zijn sportschoenen bleef achter bij de woning.

De politie startte direct een onderzoek, waaronder een buurtonderzoek in de omgeving van de woning. Bent u getuige geweest van de inbraak of heeft u meer informatie over de dader? Bel dan met 0900 8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Anoniem bellen kan ook via 0800 7000.