Excursie natuurlijke begrazing Noordwaard

WERKENDAM – De Noordwaard wordt steeds mooier. Bij de verschillende groepen grote grazers lopen veulens en kalveren rond.

De kudde waterbuffels is inmiddels gegroeid tot 20 dieren en de Schotse Hooglanders staan verspreid over de gehele Noordwaard in verschillende deelgroepen. Op steeds meer plekken begin je de resultaten van de begrazing te zien. Geniet van al dit moois en ga mee op wandelexcursie in de Noordwaard op donderdag 25 mei, Hemelvaartsdag.

De excursie is gratis en start om 14.00 uur vanaf het kruispunt Braspenning/galeiweg en duren ongeveer 2 uur. Aanmelden kan via noordwaard@freenature.nl onder vermelding van naam en aantal personen. De Noordwaard kan erg nat en modderig zijn, daarom raden goede stevige schoenen of laarzen aan. Het aantal deelnemers per excursie is beperkt, dus wees er op tijd bij. De Noordwaard wordt beheerd door Gebr. Van Kessel B.V. i.s.m. partners FREE Nature en bureau Waardenburg.