Nieuw thema voor de Biesbosch fotowedstrijd 2017

REGIO – Vanaf 15 mei start de nieuwe Fotowedstrijd ‘De Biesbosch in Mij’, een initiatief van verschillende Biesboschorganisaties. Er zijn prijzen zijn te winnen voor inzendingen rondom het thema: Op expeditie in de Biesbosch.

De fotowedstrijd wordt voor de vierde keer gehouden en loopt tot 1 september 2017. Foto’s en filmpjes kunnen worden ingezonden via www.debiesboschinmij.nl of Instagram met #debiesboschinmij. Het thema ‘Op expeditie in de Biesbosch’ is erop gericht om ook kinderen kennis te laten maken met de natuur. De organisatie geeft 10 speciale tips voor kinderexpedities in de Biesbosch. Op www.debiesboschinmij.nl is informatie over deze tips te vinden, samen met een overzichtskaart waar je deze kunt doen.

De jury, bestaande uit vertegenwoordigers van Nationaal Park De Biesbosch, Staatsbosbeheer en VVV’s kiezen in de eerste week van september twee foto’s. ‘De Biesbosch in mij’ is een initiatief van: Nationaal Park De Biesbosch, Staatsbosbeheer, Instituut voor Natuureducatie en Duurzaamheid (IVN), Biesbosch VVV’s Altena Biesbosch, Dordrecht en Oosterhout, Biesbosch Streeknetwerk/Brabant aan de Biesbosch, Dordrecht Marketing en de gemeentes Dordrecht, Werkendam, Woudrichem, Oosterhout, Drimmelen, Geertruidenberg en Wijk en Aalburg.