Toertocht met historische tractoren door Altena

ALTENA – Op zaterdag 3 juni wordt er voor de 19de keer de toertocht Altena–West georganiseerd. Aan deze tocht, die door diverse dorpen in Altena verreden zal worden, kunt u ook weer deelnemen met uw historische tractor.

De deelname is geheel gratis. U wordt ’s morgens om 09.30 uur welkom geheten in de Phoenix in Hank, alwaar u een kopje koffie aangeboden zal worden. Ook zal de toertocht hier beginnen en ’s middags weer eindigen. Het enige wat u zelf moet betalen deze dag is de lunch tussen de middag, als u daar gebruik van wilt maken, in het Wapen van Emmikhoven in Almkerk. Rond 15.30 uur zal de stoet weer terug zijn bij de Phoenix in Hank waar u een hapje en drankje wordt aangeboden door de organisatie.

Als u mee wilt rijden met deze tocht, die ongeveer 45 km zal bedragen, kunt u zich opgeven voor 28 mei. Uw tractor dient minimaal W.A. verzekerd te zijn en u dient een tractorrijbewijs te bezitten. Voor opgeven kunt u contact opnemen met Nico van Daalen, tel. 06-27566119 of Fred Smits, tel. 0183-301763.