Informatieavond Energie van de Boer in Werkendam

WERKENDAM – Lang niet iedereen maak je blij met het idee van zonnepanelen op het eigen dak. Mensen vinden het niet mooi of hebben geen zin in het werk dat erbij komt kijken.

De vrijwilligers van DEcAB hebben daar een oplossing voor gevonden. Een collectief zonnedak bij de Hankse akkerboer Justin Leemans. Een goede manier om wel zelf groene stroom op te wekken, terwijl je spaargeld ook nog wat oplevert. Al zo’n honderd panelen zijn verkocht.

Iedereen die woont of onderneemt in Hank, Almkerk, Dussen, Nieuwendijk en Werkendam (postcodes: 4251, 4255, 4286, 4271, 4273), kan meedoen. Meer weten over het project? DEcAB verzorgt 22 mei een informatieavond in Werkendam op het gemeentehuis. Om 19.45 uur gaat de deur open. Een brochure is op te vragen via info@decab.org.