Bruggen bouwen in jongerencentrum De Pomp

ALMKERK – Jongerencentrum De Pomp in Almkerk heeft voor zaterdagavond 20 mei een speciale thema avond gepland staan.

Tijdens deze avond komen er jongeren uit verschillende Europese landen om samen met jongeren uit onze regio te eten en elkaar te ontmoeten. Het belooft een ontspannen en inspirerende avond te worden. Het programma is in samenwerking met Atlantic Bridge, Atlantic Bridge is een (christelijke) organisatie die internationale bruggen bouwt tussen jongeren en daarmee diverse culturen met elkaar in contact brengt. Dat gebeurt soms d.m.v. lesprogramma’s, straatwerk, hulp bieden bij kerkelijke of sociale projecten. Eigenlijk wordt alles aangegrepen om jongeren met elkaar in contact te brengen.

De Pomp is te vinden aan de Sportlaan 3A in Almkerk. De deuren gaan deze avond om 18.00 uur open. Er wordt begonnen met een gezellige maaltijd. De toegang is gratis.