Anne-José Haaksema meest Ondernemende Vrouw

WIJK EN AALBURG – Anne-José Haaksema heeft vrijdagavond de prijs in ontvangst mogen nemen voor de meest ondernemende vrouw van Altena. Dit schrijft Hans Verbeek van Digitaalburg.com.

De prijs werd uitgereikt door juryvoorzitter Harry Cornet. De publieksprijs ging eveneens naar Anne-José Haaksema. De publieksprijs werd uitgereikt door Madeleine van Toorenburg, Kamerlid voor het CDA. Er was ook nog een innovatieprijs, die ging naar Jantine Vos uit Wijk en Aalburg. Deze prijs werd uitgereikt door Karin Bottinga van Rabobank Altena.

De afgelopen maanden konden vrouwen voorgedragen worden voor de titel. Van de genomineerden heeft de jury vijf vrouwen geselecteerd die onderscheidend zijn in hun branche: De kandidaten waren: Autje van der Lee, Lida Spuijbroek, Moniek van Delzen, Anne-José Haaksema en Jantine Vos. De verkiezing is een initiatief van Stichting Altena Kennispoort.