WK vis bakken bereikbaar over water

WOUDRICHEM – In samenwerking met veerdienst Riveer zal het 21e Woerkums kampioenschap vis bakken extra goed bereikbaar zijn.

Gebruik maken van de diverse veren is een goed alternatief voor de auto waarbij afgemeerd zal worden aan de rand van het evenement op de oever van de historische Vesting Woudrichem. Riveer beschikt over voldoende fietsenstalling aan de oevers. Besluit u toch uw fiets mee te nemen, kunt u deze plaatsen in de tijdelijk ingerichte fietsenstalling op het Veerhoofd aan de Woudrichemse zijde. Gelet de grote drukte zal er vanaf Gorinchem naar Woudrichem worden gevaren middels een aangepaste dienstregeling. Ieder half uur vertrekt een veer van en naar Woudrichem. De eerste afvaart vanuit Gorinchem start om 10.15 uur, de laatste afvaart vanuit Woudrichem zal om 17.30 uur zijn.

Vanaf Hardinxveld, Werkendam en Sleeuwijk stapt u over in Gorinchem om aansluitend Woudrichem te bereiken. Vanaf Slot Loevestein en Fort Vuren is Woudrichem rechtstreeks bereikbaar. Uiteraard is de Watertaxi ook een prima alternatief wanneer u uw eigen tijd wenst te bepalen.